You are here

Nieuws

20 september 2017

RITCSERS IN DE PRIJZEN

De Ensor voor Beste Kortfilm binnen de categorie fictie ging naar On attend van Alumnus Film Dimitri Sterkens. Kastaars van Alumna Animatie Jasmine Elsen was dan weer de beste kortfilm binnen de categorie animatie. SBS koos bovendien de D.O.P. van On Attend (van alumnus BGM)  als Beste Cinematography.

4 september 2017

Studente Radio wint NTR Radioprijs én publieksprijs

image
Lise Bonduelle is de winnaar van de NTR Radioprijs 2017. Bonduelle, studente aan het RITCS in Brussel maakte met de documentaire "Van de kaart" een spannende en actuele roadtrip rond de vraag of je in deze tijd nog van de radar kunt verdwijnen zonder sporen achter te laten.
 
 
28 augustus 2017

Bachelor Radio wordt presentator Studio Brussel

Het gaat hard voor Robbe Petitjean. In juni studeerde hij af als Bachelor Radio. Vanaf maandag 28 augustus gaat hij aan de slag bij Studio Brussel.

28 augustus 2017

Filmmaker Maurits Wouters doctoreert met artistieke interpretatie van oude spoorlijn Tilburg-Turnhout

Met het oog op het behalen van een Doctoraat in de Kunsten aan RITCS /VUB, verrichtte experimenteel filmmaker Maurits Wouters vier jaar lang artistiek onderzoek rond collectieve, vervagende herinneringen en de analoge filmesthetiek. Wouters vertrok daarbij van een collectie home video’s, gemaakt door de uitgewiste gemeenschap rond Het Bels Lijntje

Pages