Skip to main content
Zoeken

Emma Kuypers – alumna Productie ontvangt Fayatbeurs!

Emma Kuypers
  • Nieuws

Emma Kuypers, voormalige student van het RITCS met een Master in de Audiovisuele Kunsten: Productie, heeft op 1 juli 2024 de prestigieuze Fayatbeurs in ontvangst genomen. Deze beurs, die internationale erkenning biedt, werd voor de derde keer uitgereikt door de Vlaamse minister-president in het Errerahuis, de ambtswoning van de Vlaamse Regering. Dankzij de Fayatbeurs kan ze haar academische en professionele vaardigheden verder ontwikkelen door een bijkomende masteropleiding te volgen aan een buitenlandse topinstelling.

Emma, die in juni 2022 met grote onderscheiding afstudeerde, is de tweede student van het RITCS en de Erasmushogeschool Brussel die deze beurs ontvangt. Ze volgt hiermee het spoor van Victor Longin, die vorig jaar dezelfde eer te beurt viel. Emma is bovendien de enige laureaat binnen de audiovisuele kunsten die deze erkenning heeft gekregen.

Binnenkort vertrekt Emma voor twee jaar naar Los Angeles om haar studies in Productie verder te zetten aan de University of Southern California (USC), waar ze zal deelnemen aan het prestigieuze “Peter Stark Producing Program.” Met deze stap hoopt ze haar kennis van productie uit te breiden en haar netwerk in de filmindustrie verder te versterken. Emma maakt deel uit van de "USC-class van 2026" We wensen haar veel succes in deze volgende fase van haar academische en professionele carrière!

Copyright: © 2024 Dorien Van der Eecken Photography, all rights reserved.

Dorien Vander Eecken Fayat July 01 2024 9
Annelore Schittecatte, Patrick Geraerts, Victor Login, Emma Kuypers, Dennis Cluydts