You are here

WELCOME (BACK) !

Beste RITCSer, welkom (terug) op het RITCS School of Arts. Op 25 september schiet het schooljaar voor de meesten onder jullie terug uit de startblokken. Filmvoorstellingen in CINEMA RITCS, de KICK-OFF van het RITCS café, een foto-expo van Arber Sefa, ... het staat je allemaal deze week te wachten. De eerstejaars starten traditiegetrouw met de 'inbrusselingsweek' de verplichte inburgeringscursus rond Brussel. Ben je nieuw op het RITCS? Raadpleeg dan zeker de interactieve startersgids. Ook andere jaren krijgen hier een aardig overzicht van het RITCS.

Ga je door naar het tweede, derde of vierde jaar? Raadpleeg het lessenrooster voor de planning van de vakgroep en dus ook je eerste les. Hou jullie studentenmail in het oog, de eerste week vuren we terug aardig wat prikkels op je af. 

Noteer alvast volgende data in jullie agenda: op 25 september trakteert het RITCS tussen 18u en 19u in het RITCS café. Op dinsdag 26 september kan je er terecht voor de KICK-OFF van het RITCS café. Op donderdag 28 september trekt ook de EhB het academiejaar op gang met de feestelijke opening in het kaaitheater om 11u. Volg de andere activiteiten op de voet via de Facebook-pagina van het RITCS School of Arts. 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE 

 

STARTERSGIDS

 

 

VADEMECUM 

Het vademecum kan je binnenkort hier terugvinden. Nog even geduld.